“Залізна леді” Інна Трофименкова: Дівчину, яка займається в “тренажерці”, можна легко впізнати в натовпі (ФОТО)

  • Інна Трофименкова перемогла в Івано-Франківську на прем’єрному чемпіонаті області з бодібілдингу, фітнесу та бікіні. Цікаво, що займається бодіфітнесом дівчина всього три роки (до цього шість років займалася пауерліфтингом). Минулого року вона перемогла на чемпіонаті України з бодібілдингу та фітнесу, здобула «бронзу» на чемпіонаті світу й стала четвертою на змаганнях Arnold Classic Europe (Мадрид), які організовує Арнольд Шварценегер для спортсменів Європи. Дівчина розповіла, чому обрала для себе таке заняття.

     

    – Бодіфітнес це … 

    – Хороша спортивна фігура. Дівчина повинна показати красу, рельєфність тіла. Також має бути продуманий образ: зачіска, макіяж, купальник. До речі, купальник шила моя одногрупниця з коледжу легкої промисловості, а інша одногрупниця й подруга вишила його. На чемпіонаті світу підходили й американці, і спортсмени з інших країн – питали, де я взяла купальник із такою гарною вишивкою. Вихід на каблуках, усе під музику – дуже добре. Це не бодібілдинг. Це легше, ніж форма. 

     

    – Ви так швидко досягли успіху…
    – У мене така звичка: загадую бажання на початку року й записую їх. Написала собі чемпіонат України, чемпіонат світу, Arnold Classic… Усе сталося! Мені кажуть тепер: “Інно, записуй далі!”

     

    – Кажуть, що дівчину, яка займається, можна легко впізнати навіть у натовпі…
    – Так, це широка спина, рельєфні ноги. Усе підтягнуто, у тонусі. Хлопець, якого треную, їхав із батьком машиною, побачили мене, коли я переходила дорогу. Хлопець потім розповів: Батько каже: І куди вона знову біжить? І так уже накачалася! Хлопець відповідає: Але це мій тренер! Батько: Усе одно багато.

     

    – Як змінюють людину тренування?
    – Це відбувається не відразу. Головне – бажання. Кажу: “Я з вами працюю впродовж години, решту часу ви працюєте самостійно”. Пояснюю про харчування, режим дня. Приходять, розповідають, що хочуть схуднути. Починаємо працювати – дівчата зникають. Хлопці ж залишаються. Чому? Робота над собою – це найголовніше.

     

    – Життя дівчини, яка займається бодіфітнесом, відрізняється від життя звичайної людини?
    – Ви бачили: я принесла з собою їжу в трьох контейнерах і поклала в холодильник. Збалансоване харчування: п’ять прийомів їжі, білки яєць, куряче м’ясо (смажене без масла на сковороді-гриль), правильні вуглеводи (каші), овочі, на ніч їм сир. Так мають харчуватися завжди. Також я не п’ю алкогольні напої, не палю. Не відвідують нічні клуби. Мій зріст – 154 см, вага – 52 кг.

     

    Деякі дівчата бояться бодібілдингу, бодіфітнесу, адже занадто накачають м’язи.
    – Цього не буде. У мене спортивне харчування, яке допомагає відновлюватися. Підраховую білки й вуглеводи. Займаючись бодіфітнесом, дівчата можуть скинути вагу, підтягнеться шкіра, м’язи, покращаться самопочуття й настрій. “Ми вибігаємо з зали щасливими”, – кажуть мені. І це правда, адже виділяється гормон щастя ендорфін. Вікових обмежень немає: займаються і в 16 років, і в 65. Для кожного розробляють спеціальну програму.

     

    – Що порадите тим, хто вирішив змінитися?

    – Записатися в спортивну секцію. Вибрати людину-професіонала для тренувань, перейти на п’ятиразове харчування. А ще – хотіти змінитися.

     

    Джерело

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Фото зі сторінки Інні Трофименкової у ВК

    14.10.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!