Для їдальні “Карітасу” підприємці передали продукти харчування (ФОТО)

  • Сьогодні, 27 лютого, для їдальні благодійного фонду “Карітас”, що в центрі Івано-Франківська, передали продукти харчування.

    Отець Володимир Чорній підкреслює, що в їдальні харчуються в середньому 150 осіб. “Це не лише безпритульні, інваліди чи соціально незахищені люди. Приходять також і переселенці. Бюджет їдальні – 250 тисяч у рік, тому спонсорська допомога для нас є вкрай необхідною. Якби щомісяця великі підприємства допомагали нам, було б дуже добре”, – сказав Чорній.

    Сьогодні продукти для їдальні передали працівники ПАТ “Прикарпаттяобленерго”. “Усі зараз звертають увагу на військові дії й забувають про ситуацію довкола. Ми передали крупи, консерви, спеції і овочі для їдальні, а далі передаємо цю естафету іншим підприємствам”, – зазначив Віталій Прачук, представник дирекції з енергозбуту підприємства.

    Ігор Земляков, представник будівельної компанії “Ярковиця”, повідомив, що їхня компанія приймає естафету і разом із мережею магазинів “Тростянецький” місяць збиратимуть продукти для їдальні “Карітасу”.

  • 27.02.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!