В Івано-Франківську стартував конкурс архітектурних проектів!

  • 11 березня запущено платформу для реєстрації архітектурних проектів у рамках унікальної міжнародної програми «Простір інновацій».

    У січні 2015 року об’єднаними зусиллями девелоперської компанії «Арсенал City», архітектурної компанії «Зелемінь», активістів громадської організації «Тепле місто» та представників IT-сфери Івано-Франківська було створено концепцію інноваційного середовища для життя та бізнесу: на базі нового мікрорайону (в межах вулиць Національної Гвардії, Коновальця, Чорновола та Сорохтея) планується збудувати бізнес-центр із громадським простором, приміщеннями для коворкінгу та стартапів, офісними приміщеннями для ІТ-індустрії, що втілить нові стандарти для життя та роботи в Івано-Франківську. Вдале розташування, сучасне планування приміщень та інфраструктура мікрорайону дозволять створити місце, ідеальне для активного розвитку міського IT-середовища.

    Саме зараз розпочато прийом архітектурних робіт, а вже 1 червня 2015 року жителі міста матимуть змогу ознайомитись із проектом-переможцем.

    Учасники конкурсу мають розробити проектні пропозиції багатофункціонального громадського комплексу (простору інновацій) із прилеглою територією. Детальніше можна ознайомитись на сайті innospace.com.ua.

    Із появою інноваційного простору Івано-Франківськ має всі шанси:

    – розвивати сучасне професійне середовище – динамічне, амбітне, відкрите;

    – підвищити рівень життя, при цьому не роблячи його дорожчим і тому – недоступним для українців;

    – покращити імідж;

    – затвердитись в якості найкращого стартового майданчика для інноваційних компаній.

              http://innospace.com.ua/

    12.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!