У франківських літниках даватимуть талони на відвідини вбиральні

  • За рішенням комісії зі встановлення літніх торгових майданчиків, із 20 травня на вулиці Незалежності працюватиме літній майданчик від кафе “Хатинка”, яке розташоване на вулиці Січових Стрільців.

    “Нам доведеться трохи відтермінувати його встановлення, бо на його місці зараз виставили будиночки”, – зазначила заступник керівника управління торгівлі Валентина Твердушко.

    Під час дискусії депутат міської ради Світлана Оришко зазначила, що не доречно так далеко від стаціонарного закладу встановлювати літник, адже це створюватиме дискомфорт відвідувачам в тому плані, що немає вбиральні. На це заступник міського голови із економічних питань Богдан Білик зазначив, що всі літні майданчики, на стометрівці і Вічевому майдані укладуть угоди з центральним громадським туалетом і видаватимуть талони. 

    “Вони уклали договір із центральни туалетом і на барі відвідувачам видаватимуть талончики у вбиральню”, – зазначив Білик.

    Нагадаємо: сьогодні, 16 березня, відбулася погоджувальна комісія із встановлення літніх торгових майданчиків під головуванням заступника мера із економічних питань Богдана Білика.

    Комісія розглянула 12 заявок від підприємців на встановлення так званих літників. Із 12 розглянутих заяв комісія відхилила одну, документи ще двох відправила на доопрацювання.

    Комісія погодила літники від кафе “Легенда” на Площі Ринок, від магазину “Тростянецький” на вулицях Целевича, 20 та Пулюя, 15,  від кафе “Теремок” на Чорновола, 126, на території парку, від кафе “Колосок” на Миколайчука, 17, від закладу”Барбос” на Бачинського, 4. Також від ресторану “Едісон” та кафе “Рената” на вулиці Незалежності.

     

    16.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!