На Прикарпатті запрацює підготовчий центр для військових

  • До середини квітня на Прикарпатті відкриють регіональний навчально-мобілізаційний центр полку “Азов”, де будуть готувати добровольців до відправлення на схід.

    Керівник громадянського корпусу полку “Азов” Сергій Сивачук зауважує, що в центрі добровольці отримають необхідні вміння, вони будуть звикати до армійських буднів і життя в казармах, здобудуть навики поводження з різними видами зброї, навчаться працювати в складі підрозділу. Навчання проходитиме у стислі терміни, але не менше, ніж місяць або й півтора.

    У центрі постійно перебуватиме 50-70 добровольців. Нині сформовані команди з різних регіонів – Волині, Буковини, Рівного. Навчатимуть новобранців досвідчені інструктори, зокрема бійці, які прибуватимуть із АТО на ротацію і мають безпосередній досвід роботи у військових умовах.

    Сергій Сивачук просить небайдужих долучатися до забезпечення центру будівельними матеріалами, а в подальшому – продуктами харчування, спорядженням та іншими речами. “Азов” готовий до співпраці, а волонтери будуть вдячні за будь-яку допомогу і підтримку їхньої ініціативи.

     

  • Ірина Федоляк

    17.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!