Депутати облради їдуть шукати “втоплені” в тлумацьке озеро 6 млн грн

  •  

    Сьогодні група депутатів облради у складі Я.Ульванської, С.Адамовича та Г.Біляшової вирішила проінспектувати виконані роботи з очищення плеса та облаштування території озера в Тлумачі. Про це повідомила Ярослава Ульванська.

    Нагадаємо: упродовж минулих років за благоустрій озера в Тлумачі фірма, до якої безпосереднє відношення має депутат облради Роман Павлів, отримала понад 6 млн грн.

    Так 22 вересня минулого року Тлумацька міська рада уклала чергову угоду з ТДВ “Карпатнафтобуд” на додаткові роботи із покращення стану та благоустрою водойми в Тлумачі. Вартість угоди – 1,98 млн грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”, – пишуть “Наші гроші”.

    Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі, оскільки йдеться про додаткові будівельні роботи, які не були включені у початковий проект. Оскільки ці роботи економічно й технічно пов’язані з основним договором, вирішили провести закупівлю у того самого підрядника.

    Основний договір вартістю 4,23 млн грн уклали з “Карпатнафтобуд” ще 20 серпня 2013 року. Згідно з техзавданням, йшлося про благоустрій ставка. У списку робіт – облаштування пляжу, видалення чагарника, влаштування покриття дна та ін.

  • Загалом стосовно цього об’єкту було підписано кілька угод на суму 6,20 млн грн.

    До теми:

    Власниками “Карпатнафтобуд” є 333 фізособи, з яких найбільші окремі частки мають Роман Безрукий і Марія Безрука. Марія Безрука також значиться керівником ТОВ “Ромбуд”, яким володіють Михайло Швед і Роман Павлів, і фірма “Будучність” того ж Шведа і Павліва. 

    31.03.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!