Водій, який скоїв смертельну ДТП на Прикарпатті, перебуває на волі

  • Водій, який нещодавно насмерть збив чоловіка у Калуському районі, перебуває на волі, – повідомили т.в.о. першого заступника очільника Прикарпатської міліції Галина Гнатів та начальник слідчого управління Віталій Івонюк. 

    Як встановило слідство, загиблий не працював, мав двох дітей.

    Уночі 4 квітня о 02.45 год водій автомобіля “Фольксваген пасат” сам зателефонував у Калуський відділ міліції та викликав медичну службу.  

    Потерпілий пішохід перебував на проїжджій частині дороги, де не було пішохідного переходу, а вулиця, якою йшов пішохід, не освітлюється. Наразі у міліції опитують свідків, які бачили потерпілого ще живим. Також слідство призначило всі необхідні експертизи.

    За словами Галини Гнатів, ім’я водія встановлено, але розголошувати його не можуть, адже суд ще не довів його провини. Крім того, немає у міліціонерів висновку експертиз. На момент скоїння ДТП водій не перебував у стані алкогольного сп’яніння. У водія також вилучено автомобіль, який був його власніст. Щодо водійського посвідчення, його повернули водієві знявши копію.

    Згідно з ККУ, за ДТП, внаслідок якої загинула особа, передбачено від трьох до восьми років позбавлення волі та позбавлення на три роки водійських прав.

    8.04.2015


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!