Як Кавацюка кинули в сміттєвий бак, возили містом, кидали яйцями та облили зеленкою (ФОТО, ВІДЕО)

  • Сьогодні, 9 квітня, в рамках акції “Чистий четвер” активісти прикарпатського осередку “Правий сектор” пройшли маршем від Вічевого майдану до Білого будинку, де зачитали звернення до депутатів обласної ради з вимогою скасувати реєстрацію Опозиційного блоку на Франківщині.

    Після цього активісти пішли в Управління юстиції на вулиці Грюнвальдській. Під будинком мітингувальники вимагали, аби до них вийшов начальник Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Василь Кавацюк. Через деякий час Василь Абрамів, декілька інших активістів та журналісти пішли до Кавацюка в кабінет.

    Коли Кавацюк відмовився виходити “до людей”, його силою виштовхали з кабінету. Після недовгої церемонії перед виходом із приміщення чиновника все ж таки змусили вийти. Охорона Будинку правосуддя опору не чинила і за начальника не заступалась. 

    Під дверима стояв уже підготовлений сміттєвий бак. Кавацюка туди відразу ж і кинули, а зверху почали кидати автомобільні шини з вимогою написати заяву про відставку

    Після відмови бак із начальником повезли до вокзалу, звідти – на головну вулицю міста.

     

    Під час такої “екскурсії” у Кавацюка кидали яйцями й облили зеленкою.

    На відео видно, що на Вічевому майдані “люстрований” чомусь був уже без майки.

     

    Після людного “судилища” Кавацюка посадили в автомобіль “Правого Сектору” і повезли “на роботу – нехай знову прийом громадян проводить”.

    9.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!