Міліціонери Івано-Франківщини минулої доби розшукували двох зниклих дітей

  • 16-річну дівчинку з Тисменицького району правоохоронці відшукали аж у Львові, а трирічного хлопчика на Коломийщині, на жаль, знайшли втопленим.

     

    Про зникнення юнки з приміського села в Тисменицький райвідділ міліції повідомив її батько учора по обіді. Чоловік розповів, до дочка, не попередивши нікого, пішла з дому ще вранці. Як з’ясували працівники кримінальної міліції у справах дітей, дівчинка, яка має проблеми у спілкуванні через вади слуху, самовільно залишила дім та поїхала до знайомого у сусідній обласний центр. Там її й знайшли правоохоронці та повернули батькам.


    В іншому випадку зниклу дитину, як не прикро, виявили вже без ознак життя. Трирічний хлопчик, який з матір’ю гостював у тітки в одному з сіл Коломийського району, вийшов з подвір’я на вулицю та пішов у невідомому напрямку близько полудня. За деякий час зникнення дитини виявили родичі та самостійно розпочали пошуки. Утім згодом вони все ж звернулися за допомогою до працівників міліції. Прочісуючи беріг річки Сопівка, яка тече через село, правоохоронці та селяни виявили тіло малолітнього хлопчика зачепленим за дерево у руслі ріки.

     

    13.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!