Франківський забудовник та міська влада не можуть пробачити одне одному 100 млн грн (ВІДЕО)

  • Робоча група з питань вивчення та виконання договору про співпрацю між Івано-Франківською міською радою та ТзОВ «Арсенал Сіті» (Маодот-І), якою керує Тарас Виноградник, сьогодні, 16 квітня, годину говорила про те, які зміни слід внести до договору. Врешті вирішили, що звернуться до Виноградника письмово, а він, опрацювавши документи, дасть відповідь.

    Історія співпраці тягнеться приблизно 10 років. Усе почалася з того, що підприємство «Маодот-І» взяло землю колишнього військового містечка під будівництво житлового мікрорайону разом із садком та школою. За землю підприємство не платило грошима, а зобов’язалося віддати певну кількість квартир для військових. Такі квартири підприємство надало.

    Сьогодні Тарас Виноградник “додає” ці квартири до тих зобов’язань, які має дати місту в результаті пайової участі (садок, школа, мережі). Разом, рахує він, все це коштуватиме 170 млн грн. Це надто велика сума. Адже, відповідно до пайової участі, він має виконати роботи тільки на 70 млн грн. То хто ж поверне ще 100? – питає Виноградник.

    Наразі юридичний відділ міськвиконкому готує зміни. У них, як наголосила начальник юридичного відділу Надія Кедик, йтиметься про те, що місто Винограднику не винне нічого. Як він відреагує на це – наразі невідомо.

     

    16.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!