Вулицю Тичини в Франківську капітально відремонтують

  • В Івано-Франківську комунальники розпочинають поточний та капітальний ремонт доріг. 

    Про це на оперативній нараді повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак. У переліку вулиць, які потрібно першочергово капітально відремонтувати, – Сахарова,  Дорошенка, Бельведерська – до вулиці Довгої. 

    Втім, за словами міського голови Віктора Анушкевичуса, вулицю Сахарова цьогоріч капітально ремонтувати не варто, оскільки “багато питань до мереж”. Цю вулицю планують розширити. За словами мера, насамперед потрібно відремонувати вулиці Дорошенка та Тичини.

    “На Тичини їздять маршрутки, а дороги там немає. У нас дві паралельні вулиці – Бельведерська та Тичини. Тичини взагалі в жахливому стані, на Бельведерській ще не всі будівельники завершили роботи. Зроблено вулицю Довгу та Зв’язкову, в нормальному стані Берегова. А вулиця Тичини – як ложка дьогтю в бочці меду”, – зазначив мер Анушкевичус. 

    За словами директора Департаменту житлово-комунального господарства Михайла Смушака, майже підготувлена  проектно-кошторисна документація на 1 млн 200 тисяч гривень на капітальний ремонт вулиці Тичини. 

    Також головний комунальник міста зауважив, що до ремонту вулиці Дорошенка комунальники готові приступити, коли буде фінансування. 

    28.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!