Бокс. Ломаченко нокаутував Родрігеса, Мейвезер виграв “бій століття” у Пакьяо (ВІДЕО)

  • Чемпіон світу з боксу в напівлегкій вазі за версією WBO українець Василь Ломаченко достроково переміг пуерторіканця Гамальєра Родрігеса.

     

    Бій закінчився технічним нокаутом в дев’ятому раунді, – повідомляє “Еспресо.TV“.


    У 5-му і 8-му раундах Родрігеса оштрафували за удари нижче пояса. У 7-му раунді Родрігес ставав на коліно після пропущеного удару в корпус. У дев’ятому раунді після пропущених ударів Родрігес знову став на коліно і піднявся лише на рахунок “десять” і рефері Роберт Берт просигналізував про зупинку бою.

     

     

    Згідно зі статистикою ударів “CompuBox”, за поєдинок Ломаченко зміг влучити 227 разів із 586 завданих ударів (39%), Родрігес – 55 із 285 (19%).

     

    Зазначимо, що це був 5-ий поєдинок у кар’єрі Ломаченка і другий захист чемпіонського пояса.

     

     

     

  • Також у Лас-Вегасі відбувся найочікуваніший поєдинок за останні роки в професійному боксі – “бій сторіччя” між американцем Флойдом Мейвезером (48-0, 26 KO`s) і філіппінцем Менні Паккяо (57-6-2, 38 KO`s).

     

    Американець у цьому поєдинку захищав титули чемпіона світу в напівсередній вазі за версіями WBA і WBC, філіппінець відстоював титул WBO.

     

    Паккяо провів увесь поєдинок у наступі, але Мейвезер вдало захищався і контратакував, вигравши одноголосним рішенням суддів – 118:110, 116:112, 116:112.

     

     

     

    3.05.2015


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!