Прикарпатські зірки в закарпатській Лазещині висадили дубову алею (ФОТО)

  • У високогір’ї  українських Карпат разом із мешканцями села вони висадили дві алеї молодих саджанців дубів, привезених з кожної області України.

    До акції долучився Степан Гіга, Василь Мельникович, Оксана Романюк, Назар Павлів, Квітослава Гіга, Степан Гіга молодший та Василь Михайлович. Кожен із них висадив свого іменного дуба. Зробив це також і артист-гуморист Ігор Іванків – організатор акції, очільник Карпатського мистецького фонду. Саме він у рідну Лазещину запросив своїх зіркових друзів.

    Крім того, під час акції відбувся показовий виступ українського силача Назара Павліва, який закликав дітей до здорового способу життя, демонструючи складні вправи.

    А гарний настрій мешканцям Лазещини не переставав створювати Василь Мельникович, коментуючи малюнки із зображенням гуцула-хулігана, які школярі готували напередодні. За участь у «Карпатській дубовиці» мешканці Лазещини отримали в подарунок подяки та книжки.

    Мета акції «Карпатська дубовиця» – екологічно-просвітницька. Залишається тепер доглядати за алеями і, як жартували артисти, приїхати через сто років на це світле місце, аби спробувати обійняти кожному свого дуба.

  •  

    Читайте також:

    Мешканці до мера: Навіщо садити дерева, якщо їх все одно знищать? (ВІДЕО)

    Напередодні Вербної неділі місцеві активісти озеленили одразу три вулиці Івано-Франківська (ФОТО)

    3.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!