У війні між франківськими волонтерами звинувачують секретаря

  • Сьогодні чимало галасу зчинила новина про те, що волонтер франківської БО «Майбутнє Прикарпаття» Анатолій Томаш для фотозвіту про використані кошти на потреби воїнів АТО подав світлини інших благодійних організацій з усієї України.

    Як повідомила «Галицькому кореспонденту» керівник БО «Майбутнє Прикарпаття» Наталя Перцович, волонтер уже опублікував у соцмережі вибачення перед нею. Він запевняє: війна між фондами безглузда і чужі фотографії йому помилково надіслала секретар київської організації, що займалася передачею допомоги на Схід України.

     

     «Шановна п.Наталю! Хочу попросити вибачення за некоректну інформацію і ситуацію, яка склалася довкола фонду “Майбутнє Прикарпаття”, опублікованих мною звітів із некоректними фотографіями. По-перше, прошу вибачення, що на сторінці виклав фотографії з інших ресурсів, не перевіривши їх. Оскільки було три автомобілі в трьох напрямках і кожен робив свій звіт по них. Помилку зробила секретар п.Горбухнова Олександра (м.Київ), на її базі була сформована, зібрана остаточно і відправлена допомога в зону АТО (п.Бойцан О.І.), яка розсилала на електронки фотозвіти. Ще раз щиро прошу вибачення за неперевірений звіт і непотрібну війну між фондами». 

    6.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!