У Франківську стартують “Зарядки ІФ”

  • Із 16 травня впродовж усього літа в Івано-Франківську проходитимуть масові ранкові “Зарядки ІФ” одночасно на п’яти майданчиках міста.

     

    Головна мета “Зарядок ІФ” – зробити спорт доступним і цікавим, а також призвичаїти людей до регулярних занять. Щоб позайматись, тепер не треба їздити на інший кінець міста – гімнастика буде проходити двічі на місяць у різних районах, – пише sport.if.ua

     

    Захід насамперед повинен заохотити самостійні зарядки: інструктори покажуть цікаві вправи, а також дадуть відповіді на всі питання. “Зарядки ІФ” будуть доступні людям будь-якого віку та рівня фізпідготовки. Для занять також не обов’язково мати спортивну форму – лише зручний одяг.

     

    Зарядки відбуватимуться на міському озері, на майданчиках ЗШ №10 (вул. Вовчинецька, 196Б) та ЗШ №18 (вул. Тролейбусна, 7), у парку на вул. Молодіжній та на Парковій алеї (вул. Сєченова, район вул. Тисменицької).

     

    “Зарядки ІФ” проходитимуть за умови хорошої погоди по суботах – 16 та 30 травня13 та 27 червня11 та 25 липня8 та 15 серпня.

     

    Детальнішу інформацію шукайте у соцмережах (група у “Facebook”).

     

    11.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!