Франківчан запрошують на ранкові зарядки (ФОТО, ВІДЕО)

  • Організатори «Зарядки ІФ», яка стартує найближчої суботи, 16 травня, розповіли про доступність проекту людям будь-якого віку та рівня фізпідготовки.

     

    Для занять, які будуть проводити відомі спортсмени та інструктори місцевих спортклубів, не обов’язково мати спортивну форму – лише зручний одяг.

     

     

    “Головна мета “Зарядок ІФ” – зробити спорт доступним і цікавим, а також призвичаїти людей до регулярних занять. Щоб позайматись, тепер не треба їздити на інший кінець міста – заняття з гімнастики буде проходити двічі на місяць у різних районах”, – кажуть організатори. 

     

    Захід насамперед повинен заохотити самостійні зарядки: інструктори покажуть цікаві вправи, а також дадуть відповіді на всі питання. 

     

    Зарядки відбуватимуться на міському озері, на майданчиках ЗШ №10 (вул. Вовчинецька, 196Б) та ЗШ №18 (вул. Тролейбусна, 7), у парку на вул. Молодіжній та на Парковій алеї (вул. Сєчєнова, район вул. Тисменицької).

     

    Зарядки проходитимуть за умови хорошої погоди по суботах – 16 та 30 травня, 13 та 27 червня, 11 та 25 липня, 8 та 15 серпня. Початок о 9 годині. 

     

    14.05.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!