Невтішна хроніка: На Прикарпатті ДТП з травмами, суїцид 19-річного хлопця та квартирний труп

  • За минулу добу в області зареєстровано одну дорожньо-транспортну подію.

    Учора, 16 травня, в с. Пнів на вул. Січових Стрільців водій 1984 р.н., керуючи автомобілем ЗАЗ, їхав у напрямку м. Надвірна, зіткнувся з “Мерседес Бенц Е 250” під керуванням водія 1989 р.н.

    У результаті ДТП водій автомобіля ЗАЗ отримав перелом нижньої третини правого стегна. Постраждали і пасажири автомобіля, жителі с.Пнів: юнак 2003 р.н. має струс мозку, перелом правої гомілки, СГМ; юнак 2012 р.н. має закритий перелом середньої третини лівої гомілки зі зміщенням. Їх госпіталізували. А пасажира 2005 р.н., жит. с. Пнів, оглянули працівники медзакладу та відпустили додому.

    Крім того, сталося шість пожеж, на щастя, ніхто смертельно не постраждав.

    Також стався один випадок самогубства в с. Небилів Рожнятівського району: в новобудові повісився чоловік 1996 р.н., житель с. Ясеновець Рожнятівського району.

    А в Калуші до рятувальників надійшло повідомлення від чергового міліції про те, що на вул. Винниченка чути трупний запах та потрібна допомога з відчинення вхідних дверей квартири.

  • Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою висувної драбини проникли в квартиру через вікно та виявили труп власниці, 1956 р.н., інваліда 2-ї групи.

    17.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!