“ТІК” заспівав для Путіна “Ой тихую, ой тихую” в Івано-Франківську (ФОТО, ВІДЕО)

  • Незважаючи на прохолодну дощову погоду, на міському стадіоні «Рух» в Івано-Франківську ввечері 26 травня було гаряче. Запальний музичний груп “ТІК” подарував своїм шанувальникам двогодинний концерт у рамках всеукраїнського туру «Люби ти Україну».

     

     

    Глядачі лише на початку концерту уважно слухали та аплодували після кожної пісні. Згодом чи не кожна композиція «ТІКу» супроводжувалася запальними танцями. І це незважаючи на зливу, яка розпочалася в другій половині виступу.

     

    Відео: Tania Копельчак

     

    «Ой тихую, ой тихую, заспіваю я пісню ти-хую», – разом із глядачами виконував соліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк, який присвятив пісню Путіну.

     

    «За це ми теж любимо Україну й українців, за цей неймовірний шал, за те, що ніякий грім та блискавки не можуть нас спинити! Дякуємо за парасольки й дощовики, дякуємо за ваші емоції й підтримку! Хай ця травнева злива приносить на нашу землю щедрі врожаї й мир!», – написали після концерту музиканти на своїй офіційній сторінці в соцмережі.

     

  •  

    Нагадаємо: всеукраїнський тур “Люби ти Україну” є найбільшим туром гурту «ТІК». Він розпочався 1 лютого 2015 року в київському Палаці спорту й охопить 33 міста України. А завершальний концерт туру відбудеться 10 червня у Вінниці.

     

    Цікаво, що цієї весни концерти з нагоди 10-річного ювілею гурту відбулися і за океаном – у шести містах Канади і шести містах США. До слова, в Америці «ТІК» гастролював уперше. А на літо-2015 готується серія концертів у країнах Європи: тривають переговори з Польщею, Італією, Іспанію, Німеччиною та Великою Британією. 

     

    27.05.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!