Заради перемоги на чемпіонаті Європи-2015 франківець Федір Хашалов голодував 54 години (ФОТО/ВІДЕО)

  • Іванофранківець Федір Хашалов, який нещодавно став чемпіоном Європи з бодібілдингу та фітнесу, поділився з місцевими журналістами враженнями про свій тріумф на чемпіонаті Європи-2015, який проходив у іспанському місті Санта-Сусані.

    До слова, Федір уже має чимало титулів, серед них – чемпіон світу з бодібілдингу та фітнесу. Він багаторазовий чемпіон  України, заслужений майстер спорту України. Зараз Хашалов готується до прем’єрного виступу на перших європейських іграх у Баку. Хоча Азербайджан – мала Батьківщина спортсмена, він жодного разу там не був, тому зараз відповідально готується до змагань. 

    За словами Федіра, чемпіонат Європи пройшов для нього добре, він здобув золото, але ця перемога була неочікувана. 

    “Я добре підготувався, але зрозумів, що буде важко перемогти, бо за очками програвав. Дуже переживав до останнього і,  вийшовши на сцену, не міг зрозуміти, кого нагородять, адже після чемпіонату світу програвати дуже важко. Втім, перемогу я таки здобув”, – зауважує спортсмен.

    Як розповів Федір, найважче у цій сфері – підготовка, адже доводиться обмежувати себе в їжі та воді. Перед чемпіонатом Європи-2015 Хашалов встановив власний рекорд: він не їв та не пив 54 години, щоб підготувати своє тіло.

  •  

    29.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!