Свідок у справі Коцаби: Якщо в нього є посвідчення преси, то він ще не журналіст

  • У міському суді Івано-Франківська триває слухання у справі скандального журналіста і блогера Руслана Коцаби. Наразі продовжується допит свідків.

     

    Свідок восьмий 
    Мешкає в Івано-Франківську. Працює на ОТБ «Галичина». Знає підсудного з 1988 року. Крім цього, знайомий з його батьком.

     

    Свідка обурила заява Коцаби: він вважає, що так робити не можна. Адже навіть за радянських часів, коли казали йти воювати, то всі йшли захищати чужу країну. А зараз, коли треба боронити свою країну, він отаке робить.

    Знаючи Коцабу, восьмий свідок не вірить, що це були особисті слова підсудного. Скоріш за все йому хтось підказав. «Це не притаманне Руслану», – сказав свідок.

    «Якщо я тримаю в руках пензлик, то це не означає, що я художник. Якщо у нього є посвідчення преси, то він ще не журналіст», – вважає восьмий свідок.

     

    Цей свідок має родичів у Луганській області і знає, що там є російські війська. Він вважає, що Коцаба мав бачити російські війська теж, але не говорить про це, тож наслідки його заяв – на його ж совісті.

  •  

     

    Як уже повідомляв «Галицький кореспондент», свідок у справі Коцаби розповів, що 300 чоловіків із Перегінська подалися на заробітки після перегляду відео, знятого підсудним.

     

    3.06.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!