Франківська прогресив-метал команда “MAUT” презентувала дебютний альбом (ФОТО, ВІДЕО)

  • Івано-Франківський експериментально-прогресивний колектив «MAUT» презентував свій перший повноформатний альбом «Black Swift» (з англійської – «чорний стриж»).

     

    У нього ввійшли шість повноцінних треків та сім об’єднуючих композицій, записаних упродовж літа-осені минулого року.

     

     

    Шість основних пісень розповідають шість різних історій. Альбом вирізняється своєю концептуальністю. Всі треки – різні за змістом, але поєднані однією ідеєю. Музика «MAUT» побудова на метафоричному сприйнятті світу.  

     

    У вівторок, 9 червня, в «Urban Space 100» відбулася прес-конференція гурту «MAUT».

     

     

     

    Довідково: «MAUT» – експериментал-прогресив-метал гурт із Івано-Франківська. Колектив був сформований у 2007 році, але діяльність його у теперішньому форматі почалася приблизно в 2012 році. Кілька синглів були випущені в 2013 році, а на початку 2014 року випустили демо-EP.

  •  

    Гурт взяв участь у кількох конкурсах для виступу на українських фестивалях – поки що не дуже успішно, оскільки їх матеріал дуже відрізняється від того, до чого звик пересічний слухач. Тому вирішили стати гуртом, більш орієнтованим на західну аудиторію.

     

    З 2012 року хлопці експериментують зі звуком, і їхній стиль змінюється від пісні до пісні. Під час прослуховування останнього EP слухач має нагоду потрапити в інший звуковий вимір. Різноманітність електронних звуків, змішаних із ембіентним вокалом і жорсткими металевими гітарними рифами, із цікавими барабанними малюнками і грувовими басовими лініями створюють дивне поєднання, яке ви не знайдете більше ніде.

     

    До речі, на живих виступах хлопці дивують чудернацькими костюмами та деколи незвичною сценічною поведінкою.

     

    9.06.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!