У Франківську свободівець, за сумісництвом працівник ЄРЦ, написав “лист щастя” покійному

  • 15 червня до редакції «Галицького кореспондента» прийшов мешканець вул. Короля Данила, 16 Михайло Цікель. Він обурюється листом, якого отримав недавно від помічника депутата ВО «Свобода» Олександра Качанка. У листі Качанко дякує мешканцю «за громадянську позицію щодо захисту громади від незаконної забудови на вулиці Короля Данила, 11а».

    «Я в цьому жодної участі не брав, – переконує Михайло Цікель, – тому мене не треба хвалити і мені не треба дякувати. Я чув щось, бачив фундамент, але нічого до того не маю».

    Але абсурд, каже чоловік, навіть не в цьому. А в тому, що Олександр Качанко написав не тільки Михайлу Цікелю, а й іншим мешканцям будинку. Він адресував листа навіть Сергію Калашнікову – чоловіку, якого вже п’ять років нема на світі.

    Слід додати, що в листі йдеться про те, що вже найближчим часом на місці незаконної забудови облаштують затишний сквер. «Прошу ознайомитися з ескізним проектом, за яким виконають озеленення та благоустрій виключно коштом комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр», – йдеться у листі.

    Що таке “виключно кошти «комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр»” ми запитали у помічника депутата від ВО «Свобода», який, крім уього, працює заступником директора КП «ЄРЦ», Олександра Качанка.

    За словами Качанка, кошти на озеленення та благоустрій затишного скверу ЄРЦ отримає в рамках Програми модернізації житлового фонду. На сайті ЄРЦ ми знайшли таку програму. Згідно з документом, ремонтувати та реконструйовувати можна дахи, підвали чи ліфти. Про сквери не йдеться.

     

    «Галицький кореспондент» слідкуватиме за тим, звідки ЄРЦ (або ж «Свобода») візьме кошти на новий сквер.

     

    15.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!