Зниклу на Прикарпатті 16-річну дівчину шукають майже півтори сотні міліціонерів

  • До пошуків 16-річної Юлії Тацюк, яка зникла вночі 14 червня, залучили понад 130 працівників органів та підрозділів внутрішніх справ Івано-Франківщини. Правоохоронці обстежують територію прилеглих населених пунктів, а також закинуті будівлі, лісові масиви та поля в районі зникнення школярки.

     

    Створено 20 пошукових груп. До їх складу ввійшли понад 130 працівників Городенківського та Снятинського РВ, Коломийського МВ УМВС, а також бійці міліцейських спецпідрозділів.


    Вони встановлюють та опитують осіб, із якими дівчина спілкувалася перед зникненням. Водночас працівники міліції розшукують автомобіль, в який посадили Юлію, а також осіб, які це вчинили.


    Нагадаємо, що востаннє дівчинку бачили близько 01.30 год. уночі на неділю на автодорозі між селами Росохач та Виноград Городенківського району.


    Правоохоронці звертаються до громадян із проханням надати будь-яку інформацію про місце перебування неповнолітньої Юлії Тацюк або про обставини її зникнення. Контактні телефони: (097)-534-59-11, (096)-956-42-37 або 102.

     

    16.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!