У Франківську Ліля Тєптяєва показала кольори та їхні форми (ФОТО)

  • Однією з ознак еволюції та поступу в суспільстві є увага до освіти, зміна та вдосконалення педагогічного процесу, оскільки саме в цій сфері  найбільш небезпечна закостенілість.

     

    Не потрібно пояснювати, чому діти, для яких школа (зокрема мистецька) є незаперечним авторитетом, можуть створювати суспільство прогресивне або навпаки. Характерною ознакою якісного навчального процесу є індивідуалізація кожної дитини і нові програми, які підкреслюють цю індивідуальність, можуть створювати хорошу основу для гармонійного розвитку особистості.

    У мистецькому проекті викладача художньої школи Лілі Тєптяєвої експериментальна програма викладання орієнтована насамперед на індивідуальність кожної дитини. Бо емоційні прояви, попри їх обмежену класифікацію, мають дуже різноманітні відтінки, притаманні конкретній особі.

    У мистецьких роботах через колір і форму людина може відтворити ці відтінки, не обмежуючи свої відчуття недостачею засобів. Саме такі твори художниця 1 липня презентувала на своїй виставці.

     

    Вибачте мені, але я не сприймаю цю виставку. Я не розумію кольорів. От бачу на картині ніби радість, але колір не передає цієї радості. Проте експозицію варто відвідати”, – запевнив директор Музею мистецтв Прикарпаття Михайло Дейнега.

  • 1.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!