Івано-Франківська облрада не змогла достроково припинити повноваження чотирьох її депутатів

  • Четверо депутатів Івано-Франківської обласної ради написали особисті заяви про дострокове складання ними депутатських повноважень. Відповідні проекти рішень зачитали 3 липня під час  другого пленарного засідання 37-ї сесії обласної ради.

     

    Олександр Фелик, Юрій Келестин, Володими Бартошак і Василь Яремчук відмовилися від депутатських повноважень, обласна рада взяла їхні заяви до відома, проте  припинити достроково їхні депутатські повноваження не змогла. 

     

    Такі проекти рішень не підтримали депутати, які були присутні у залі, тобто не вистачило голосів “за”. Голова облради Василь Скрипничук назвав цих депутатів “прогульниками” і запитав у присутніх, “з яких мотивів” вони не підтримали рішення.

     

    “Ці четверо депутатів самі сказали, що вони ходити не хочуть і ходити не будуть, а ви шукаєте аргументи для їхнього  захисту”, – обурено зазначив Скрипничук.

  • Нагадаємо, що Івано-Франківська обласна рада вирішила звернутися з поданням до Верховної Ради України щодо відненесення міста Галича Галицького району до категорії міст обласного значення. Таке рішення підтримали 60 депутатів.

     

    3.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!