На Прикарпатті з початку року трапилося 210 ДТП, у яких загинула 41 людина

  • Внаслідок дорожньо-транспортних пригод на дорогах області травмуються і гинуть люди. Серед потерпілих – неповнолітні, більшість з яких отримують травми через провину дорослих.

    За шість місяців поточного року на дорогах області трапилося 210 ДТП із потерпілими, що на 5% більше, ніж за аналогічний період минулого року, у яких 41 людина загинула (проти 56 у минулому році, що становить -26,8%), а 259 (-8%) – травмовано.

    За цей період з участю дітей (віком до 18 років) в області зареєстровано 33 ДТП, у яких 5 неповнолітніх загинули, а 44 -травмовані. Через вину дітей скоєно 3 ДТП, у яких 4 особи травмувалися.

    На вулицях та дорогах обласного центру за півроку трапилося 438 ДТП всього, з них 61 ДТП – з потерпілими, що призвело до травмування 80 осіб та загибелі двох людей.

    Найбільше автопригод трапилося з вини водіїв (майже 90%) та пішоходів.

    Державтоінспекція застерігає учасників дорожнього руху бути пильними, дотримуватися правил, проявляти уважність адже порушення встановлених норм в процесі дорожнього руху призводить до аварій, а відповідно і до травмування та загибелі людей! 

    9.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!