У Мукачевому – стрілянина і вибухи, горить АЗС (ФОТО, ВІДЕО)

  • У Мукачевому заблоковано один із під’їздів до міста. Озброєні люди стріляли зі стрілецької зброї, є загиблі та поранені. 

    Про це повідомляє місцеве видання “KarpatNews” та очевидці у соцмережах.

    “Чути постріли автоматів та вибухи бойових гранат. Повідомляється також, що два основні виїзди з міста заблоковані. Окрім того, жителі 5-поверхівок, які розташовані біля виїзду з міста, повідомляють про пожежу на одній із АЗС. Із яких причин виникло загорання, наразі невідомо”, – йдеться у повідомленні

    Також видання “Голос Карпат” повідомляє з посиланням на очевидців, що стрілянину вчинили “бойовики з символікою “Правого сектора”, які стріляли у двох спортсменів.

    “В око жителям упала колона із семи джипів із символікою “Правого сектора”, які у повній бойовій комплектації (з автоматами, прилаштованими до автомобілів кулеметами та іншим військовим начинням) їздили Мукачевом. Згодом очевидці повідомили, що чули стрілянину неподалік річкового мосту. За попередньою інформацією, ті ж “правосекторівці” стріляли у спортивному комплексі “Червоний Дракон”, – йдеться у повідомленні.

    У ході перестрілки, за інформацією очевидців, було вбито двох цивільних.

    Користувач фейсбуку Євген Шевченко повідомив, що підтверджено факт чотирьох загиблих – “двоє у “правосеків” і двоє “спортсменів”.

    “У Мукачевому йде бій між  місцевою мафією і бандформуванням, яке називає себе “запасний батальйон ПС-Закарпаття” – не поділили фінансові потоки і канали контрабанди. Застосовується стрілецьке озброєння, кулемет “Утес-12,7″ і гранатомети. Горить АЗС… Місто перекривається спецпідрозділами МВС і СБУ”, – зазначив він.

    За даними видання “Mukachevo.net“, внаслідок подій 9 осіб поранено.

    Як повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на місцеві ЗМІ, за попередньою інформацією, озброєні особи, що представилися як “Правий сектор”, зайняли територію комплексу “Червоний Дракон”, їм чинили опір люди з оточення народного депутата Михайла Ланя.

    “Стрілянина велася на території комплексу “Антарес” і колишнього клубу “Червоний дракон” на вул.Лермонтова”, – йдеться у повідомленні. 

    Також повідомляється, що перестрілка біля Червоної гірки на трасі Київ-Чоп виникла “як продовження розбірок”.

    Оголошено план “Перехоплення”. 

    Згодом Mukachevo.Net повідомило, що одна людина перебуває у важкому стані з пораненням голови, п’ять міліціонерів і водій отримали вогнепальні поранення. Медики не підтвердили інформацію про загиблихповідомляють мукачівські ЗМІ.

    11.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!