Тиск ОДА на держслужбовців у районах проти участі в акціях протесту?

  • В органах державної влади в районах області проводяться неофіційні перевірки наявності людей на робочих місцях. Контролерами виступають службовці ОДА. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє громадська організація ВОЛЯ!

    Це виглядає зовсім просто, розповідає прес-секретар ГО Роман Малиновський: у приміщення РДА чи іншої державної служби в районах заходять керівники управлінської вертикалі ОДА, «прихильні» до Партії Регіонів. Вони ходять кабінетами і перевіряють, чи не вийшли працівники структури на страйк. Усіх відсутніх на місцях беруть на олівець. Офіційних паперів при цьому не пред”являють. Такі повідомилення активісти організації отримують від працівників райдержадміністрацій.

    “Очевидно, це одна з форм залякування”, – припускає Роман Малиновський.

    У сьогоднішній ситуації найбільшою загрозою для існуючої влади є активність людей, їхня присутність на Майдані Незалежності в Києві, свідомий спротив проти владного свавілля яке спостерігаємо довкола себе. Використовуючи адміністративний ресурс влада намагається контролювати цей процес, акцентують громадські активісти.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!