“Хто зробить сніг” Мар’яни і Тараса Прохаськів перемогла у конкурсі “Дитяча Книга року ВВС – 2013”.

  • Книга “Хто зробить сніг” Мар’яни і Тараса Прохаськів стала переможцем конкурсу  “Книга року ВВС – 2013” у номінації “Дитяча Книга року ВВС – 2013”.

    Автор-переможець у кожній номінації отримає премію 1000 фунтів стерлінгів у гривневому еквіваленті, йдеться у повідомленні ВВС Україна. Видавництва, де вийшли друком книжки переможців, отримають право використовувати логотип конкурсу “Книга року ВВС” на всіх наступних виданнях цих книжок.

    “Сніг – це звичайна річ для українців взимку, але чудова книга Мар’яни і Тараса Прохаськів заслуговує на відзнаку. З неї наймолодші громадяни України дізнаються про дружбу, а також про те, як триматися разом і долати страх. Культурна програма ЄБРР стала партнером ВВС Україна для того, щоб підтримувати українську літературу, тому що ми віримо, що література є ключовою складовою демократичного суспільства, і вона починається з дитячих книг”, – говорить Джонатан Чарльз, Директор з комунікацій ЄБРР.

    Премія “Книга року ВВС” була започаткована у 2005 році. З 2012 року, коли з’явилася нова номінація “Дитяча Книга року ВВС”, премія проводиться у партнерстві з Культурною програмою ЄБРР.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!