Кличко пообіцяв амністію міліціонерам, що перейшли на бік народу

  • Гарантії безпеки отримають співробітники міліції і їх сім’ї. Кличко закликав їх не виконувати злочинні накази влади.

    Офіцери і рядовий склад внутрішніх військ та “Беркуту”, які відмовляться від насильства проти мітингувальників і перейдуть на бік народу, отримають гарантії безпеки. Про це йдеться у заяві лідера партії “УДАР” Віталія Кличка.

    “Ми, усі свідомі громадяни і патріоти України, повинні сьогодні зупинити ескалацію політичної кризи, насильства і репресій, які розгорнула влада. Країна, з-за таких дій влади, опинилася на небезпечній межі. Переступить вона її, багато в чому залежить і від вас. Тому закликаю: подумайте про це, не бійтеся і будьте з народом. Адже і ви, і ваші родини живете в українському суспільстві. І ви – такі ж громадяни, проти яких вас сьогодні кидає воювати влада”, – звернувся до правоохоронців Кличко.

    Він підкреслив, що уникнути кровопролиття можуть допомогти бійці і офіцери МВС, якщо покинуть ряди захисників влади, яка змушує їх виконувати злочинні накази.

    “Ті, у кого є честь і хто не буде брати участі в насильстві проти людей, які вийшли з протестами, і буде з народом, не підлягають переслідувань. Вони і їх сім’ї отримають гарантії безпеки”, – підкреслив Кличко.

  • Дзеркало тижня

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!