Автомайдан оголосив винагороду 10 тис. доларів за інформацію про зниклого Булатова

  • Автомайдан обіцяє винагороду у розмірі 10 тис. доларів за будь-яку інформацію, яка допоможе знайти зниклого лідера руху Дмитра Булатова. Пошуки активіста тривають третій день. Про це на своїй сторінці в Facebook написав один з організаторів Автомайдану Олексій Гриценко. “Прошу всі телеканали розмістити його фото і дати редакційні телефони для зв’язку. Чутки або одна бабця сказала – ми не сприймаємо. Тільки, хто особисто бачив, знає або є якась фіксація”, – заявив він.

    Крім того, активіст звернувся до осіб, причетних до можливого викрадання: “Також звертаємося до тих, хто стоїть за можливим викраденням. Ми у будь-якому випадку дізнаємося, хто за цим стоїть, і знайдемо. Дай Бог, щоб Діма був у доброму здоров’ї і нам не довелося призначати винагороду за інші речі”. Нагадаємо, що активісти Автомайдану повідомили про зникнення Булатова 23 січня. Востаннє він виходив на зв’язок увечері 22 січня.

    Оболонський райсуд Києва в ніч на суботу, повідомляє ТСН, заарештував на 2 місяці 14 учасників Автомайдана, ще двох посадили під домашній арешт. Про це повідомляє прес-служба партії УДАР. За словами лідера УДАРу Віталія Кличка, всі підсудні побиті.

    Міністерство Внутрішніх справ прокоментувало звістку про зникнення одного з лідерів Автомайдану – Дмитра Булатова. За повідомленням міліції, на 23 січня до жодного зі столичних підрозділів не надходило офіційної заяви про зникнення громадянина з таким прізвищем. Також його не має серед осіб, затриманих за різні правопорушення.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!