Батальйон «Прикарпаття» отримає ще один тепловізор

  • Прикарпатський підприємець Володимир Прокопів придбав тепловізор «Pulsar Quantum HD50S» для 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття»

    Володимир Прокопів купив тепловізор на прохання працівника ПАТ «Карпатське УГР» Андрія Приходька, який бере участь в АТО у складі батальйону «Прикарпаття».

    Разом з керівництвом підприємства меценат передав тепловізор, вартість якого понад 60 тисяч гривень, бійцеві батальйону Володимиру Тимчуку, який повертається в зону АТО після нетривалої відпустки.

    Володимир Прокопів подякував всім чоловікам, які гідно несуть службу в лавах Української армії, та побажав їм швидкого повернення з перемогою живими і здоровими.

    «Прикарпатці стоять на передовій війни за Україну не тільки на сході, але й в тилу – на заході країни, допомагаючи армії оснащенням. Переконаний, в такий непростий для країни час кожен свідомий громадянин не має права залишатися осторонь цих подій», – відзначає меценат.

    Під час Революції гідності Володимир Прокопів неодноразово підтримував учасників Майдану, а зараз допомагає учасникам АТО.

    Як відзначають бійці 5-го батальйону, саме тепловізори і прилади нічного бачення залишаються нині найнеобхіднішими для українських військових на Сході.

    На фото: Голова правління ПАТ «Карпатське УГР» Андрій Гуцул, Володимир Прокопів, Володимир Тимчук, фінансовий директор ПАТ «Карпатське УГР» Андрій Корнієнко

     

     

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!