Міліція проти «народної люстрації» та просить не кидати політиків у сміттєві баки

  • За повідомленням прес-служби МВС України, керівництво МВС закликає всіх учасників виборчого процесу дотримуватись норм цивілізованого ведення передвиборчої боротьби і попереджає: випадки хуліганства і порушення громадського порядку будуть припинятися, а винні притягуватися до відповідальності.

    Але чи ця засторога зупинить своєрідний флеш-моб із кидання політиків та чиновників, які провинилися перед громадою, у сміттєві баки? Така народна забава навіть отримала гучну назву – TrashBucketChallenge, що можна буквально перекласти: «відро для сміття кличе».

    Почалася така акція 6-го вересня в Одесі, де активісти «Правого сектора» кинули в сміття чиновника Олега Руденка, якого напередодні затримували за відкат із оздоровлення дітей у літніх таборах, в тому числі й дітей зі східних регіонів.

    16-го вересня біля будівлі Верховної Ради розлючений натовп викинув у смітник народного депутата-регіонала Віталія Журавського – автора антидемократичного закону про наклеп, прийнятого ВР 16-го січня.

    19-го вересня в Кіровограді за участь в Антимайдані «викинули» депутата облради Миколу Корецького.

    У Запоріжжі представники запорізької Самооборони і “Правого сектора” закинули в сміттєвий бак колишнього отамана Війська Запорозького Олександра Панченка, який розгулював містом із георгіївською стрічкою.

    23-го вересня дісталося Віталію Грушевському, екс-голові депутатської фракції «За мир і стабільність», яку фінансувала сім’я Януковича.

    Побували у сміттєвих баках чиновники та депутати в Тернополі, Черкасах, Сумах, Рівному.

    Дісталося й депутату ВР Віктору Пилипишину, якого 25-го вересня кинули у сміттєвий бак, коли він йшов здавати документи на реєстрацію кандидатом у депутати ВРУ. Нардеп звернувся з заявою до міліції, яка на місці пригоди

  • затримала жителя Києва 1959 р.н.на руках якого виявлені сліди червоної фарби.

    Затриманому громадянину повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за ч. 2 ст. 296 КК України. Розшукуються інші особи, причетні до скоєння цього правопорушення.

    Міліція заявляє про недопустимість хуліганських методів у політичній передвиборчій боротьбі.

    Шкода, що очільники держави не бачать у цих справді хуліганських діях прояву народного гніву, спрямованого на корумпованих чиновників та антинародних політиків, які будь-що знову рвуться до влади.

    До теми: Чисто не там, де прибирають…

    27.09.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!