Літопис Галицький

  • “Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко заявив, що отримання його батьком 72 соток землі в селі Микуличин Яремчанської ради не суперечить Земельному кодексу та Конституції України. Андрій Троценко зазначив, що кожен громадянин право на отримання земельної ділянки для особистого земельного господарства, – для житлового будівництва, – для дачного будівництва, – для гаражного будівництва. Це беззаперечне право кожного громадянина, яке гарантує держава, – підкреслив очільник ОДА.

    “Заява мого батька на оформлення ділянки для ведення особистого селянського господарства – це те конституційне право, яке як громадянин України мав право реалізувати”, – заявив Андрій Троценко… – Було б зовсім не важко подати нікому не відомого Петренка Петра Петровича на оформлення земельної ділянки для ОСГ дуже просто подарувати чи продати за одну гривню кому потрібно”.

    http://kurs.if.ua

    21 серпня 2014 року

    У 7 522 [2014]. Ходив того року по землі галицькій чоловік вельми [простий] надвірнянсько-коломойський Володимирко Обанасович на прозвисько Нафти та свої права конституційні [вигідно] реалізовував. добре йшла йому та реалізація збут], капала копійка до копійки, аки мазута до цистерни. 

    Мав же Володимирко Обанасович трьох дітей, двоє були брат сестра, а третій – [розумник] Андрійко. А ще мав сей чоловік [простий] господарку вельми непросту та нафтопереробну. коли якось ходив по своєму, глянув – аж цех стоїть непотрібний [нікому]. Думав Володимирко Обанасович спочатку Петру Петровичу Петренкові на прозвисько Невідомий віддати його, та [передумав]. Бо ж продав би Петро Петрович той цех [кому треба] кому не треба за гривню, а гривню ту пропив би, з дружиною би полаявся дітей без цукерки залишив би. 

    Стало шкода Володимирку Обанасовичу [дітей], тож зробив у тому цеху смарагдову миловарню та й дітям своїм, як повиростали вони великі, вигідно [право на працю] реалізував. Стали ж вони жити-поживати, мило варити та поштарям його реалізовувати. доброю була реалізація, збут, та [знову] капала копійка до копійки.

    Коли ж зовсім [підріс] Андрійко-розумник, то й право на владу реалізував йому Володимирко Обанасович, бо добре йому реалізація, [й збут] давалися. Коли ж закняжив Андрійко, то став ходити коло нього Володимирко Обанасович по [землі] галицькій та мислити: «Не гоже мені не по своїй землі ходити, аки тварина тремтяча, коли [конституційне право] маю на землю микуличинську – курортну нафтоносну». 

    Думав спершу князь галицький Андрійко віддати землю микуличинську Петру Петровичу Петренкові, але [гривню зажав] передумав. Бо ж Володимирко Обанасович на землі гараж, дачу, будку собачу, газліфтну компресорну станцію збудує, права свої конституційні реалізувавши, а інакше – діти [без цукерки] залишаться…

    НОРВАКС

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!