Директор однієї з івано-франківських спортивних шкіл попався на хабарі

  • Директор однієї зі спортивно-юнацьких шкіл на власний розсуд використовував своє службове становище. Тепер його притягують до кримінальної відповідальності за отримання неправомірної вигоди. Йдеться про хабар у розмірі п’ять тисяч євро.

     

    Як повідомляється на офіційному сайті УМВС України в Івано-Франківській області, днями до директора однієї зі спортивних шкіл Івано-Франківщини звернувся громадянин у справі працевлаштування. Освітянин «перейнявся» проблемою людини, якій дуже хотілося працювати у цьому закладі. Щоправда, небайдуже ставлення мало ціну: за місце роботи він зажадав хабар і розтлумачив, де та якими саме частинами слід передати цю суму. Під час злочинної оборудки чоловіка затримали правоохоронці.

     

    Наразі вирішується питання про оголошення підозри фігурантові справи та міру запобіжного заходу. Правоохоронці проводять перевірку на причетність останнього до вчинення інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди.

     

    Оперативний супровід кримінального провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України, здійснюють працівники відділу боротьби з корупцією УБОЗ УМВС в області. Ця стаття передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років.

  •  

     

    29.09.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!