Правоохоронці затримали водія, котрий збив насмерть велосипедиста на Івано-Франківщині (ФОТО)

  • До чергової частини Коломийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що в селі Сопів Коломийського району Івано-Франківської області на узбіччі дороги лежить чоловік без ознак життя.

    Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що чоловік постраждав унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Водій збив громадянина 1958 року народження, жителя с. Сопів, котрий їхав на велосипеді додому. Після вчиненої ДТП водій із місця події втік, а велосипедист від отриманих травм, на жаль, помер.

    Вжиті слідчо-оперативні заходи, експертиза уламків автомобіля, опитування місцевих мешканців, які проживають поблизу місця скоєння ДТП, показали, що дорожньо-транспортну пригоду вчинив 36-річний житель сусіднього села. Чоловік керував автомобілем марки «Мерседес-Спринтер». Підозрюваного, який зізінався у скоєному, доставлено в Коломийський МВ УМВС.

    Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (“Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть”) КК України. Стаття передбачає покарання на строк від трьох до восьми років позбавлення волі.

  •  

    20.10.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!