Чи насправді міліціонери побили жителя Прикарпаття?

  •  “Галицький кореспондент” повідомляв, що 2 жовтня до Рогатинської ЦРЛ звернувся житель цього ж району зі скаргами на біль після побиття його правоохоронцями. Коментуючи ситуацію, що склалася, УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що 21 жовтня 2014 року працівники Рогатинського РВ УМВС, виконуючи доручення слідчого, прийшли додому до громадянина Ф. у с. Залип’я. Із дозволу господаря міліціонери зайшли на подвір’я.

    Під час розмови громадянин Ф. почав поводити себе зухвало, на зауваження працівників міліції не реагував, ображав їх нецензурною лайкою та, раптово взявши вила, почав наносити удари по різних частинах тіла міліціонера. Ступінь важкості тілесних ушкоджень встановлюється. Співробітники ОВС, які були присутні на місці події, одразу зреагували на протиправні дії громадянина у відповідності до Закону України “Про міліцію” (статті 12, 13, 14).

    За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 КК України «Умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв`язку з виконанням цим працівником службових обов`язків». Призначене службове розслідування, про результати якого повідомлять додатково.

  • 24.10.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!