За тиждень нарахували 145 поранених прикарпатців-учасників АТО

  • Станом на сьогодні, 13 листопада, нарахували 145 поранених прикарпатців-учасників АТО. Про це повідомили на черговому засіданні обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, та їхнім сім’ям.

    Департамент соцполітики проаналізував потреби родин загиблих і поранених учасників АТО та створив 126 соціальних паспортів. Найбільша проблема, про яку говорять члени координаційного комітету, – це потреба в санаторно-курортному лікуванні. Щодо цього питання вже звернулися 57 осіб, у тому числі негайної реабілітації просять 36 поранених. Лише для оздоровлення армійців потрібно понад один мільйон 200 тисяч гривень, додатково санаторно-курортного лікування просять 19 родичів військовослужбовців, які загинули в зоні АТО.

    Аби забезпечити коштами потреби родин та військовослужбовців, що перебували на Сході, відповідні витрати пропишуть у кожному місцевому, районному та обласному бюджеті. З відповідним листом координаційний комітет звернеться до сільських, міських, районних голів області.

    На наступному засіданні координаційного центру представники кожного району доповідатимуть про кількість земельних ділянок, виданих учасникам АТО.

    13.11.2014

     

     

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!