Церква на Прикарпатті не допомогла злочинцю уникнути покарання

  • Втікаючи від працівників патрульно-постової служби, чоловік забіг до храму, де саме відбувалася Літургія, та заховався поміж людей. Пістолет із собою не взяв, викинув біля церкви.

    Подія трапилася пополудні у центрі Калуша на Івано-Франківщині. Патрулюючи вулиці райцентру, наряд Калуського міськвідділу міліції побачив двох чоловіків віком 25 та 30 років, котрі прямували назустріч один одному. Один із молодиків в обох руках ніс автомобільні шини. Коли міліціонери підійшли ближче, то зауважили, що ці громадяни помітно хвилюються, і не дарма, як з’ясувалося згодом. У шині була коробка, а в ній – газовий пістолет, перероблений на вогнепальний.

    Несподівано чоловіки щодуху почали тікати в різні сторони, залишивши автомобільні шини і прихопивши з собою зброю. Міліціонери кинулися навздогін утікачам. Один зі спритників забіг на територію церкви, перед вхідними дверима у святиню викинув зброю та зайшов усередину. У храмі якраз була Служба Божа, тож молодик заховався між людьми. Однак це його не врятувало. Правоохоронці дочекалися закінчення відправи, а відтак доставили чоловіка в міськвідділ міліції. 

  • 21.11.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!