Вітаємо переможця жовтня у конкурсі рецептів «Галицькі смаколики»!

  • «Галицький кореспондент» підбив підсумки конкурсу «Галицькі смаколики: життя стає смачнішим!» за жовтень, де учасники ділилися рецептами на тему «Ласунчикам» (солодощі, випічка та напої).

    Переможцем стала Ольга Твердохліб з Івано-Франківська.

    Шеф-кондитер кав’ярні «Profiterole» Ксенія Яков’як серед запропонованих рецептів обрала  «Гарбузовий пиріг для куми» від Ольги Твердохліб: «Це, безумовно, смачний осінній десерт, де чудово поєднується гарбуз з прянощами та горіхами. Він не надто складний у приготуванні, та усі інгредієнти є доступними». Ксенія стверджує, що обов’язково спече цей гарбузовий пиріг для своєї куми. Вітаємо переможницю!

    14886139_1207396265990845_2119974064_n

    Ольга Твердохліб розповідає, що вперше спробувала це гарбузове чудо з рук свого чоловіка. Сталось так, що гарбузи вродили рясно і треба було кудись їх дівати.

    «Я страви з гарбуза не дуже любила, – зізнається вона. – Ми рідко їх готували. І чоловік вирішив виправити цю ситуацію, спікши для мене цей пляцок із гарбуза. Коли я спробувала, мені від надзвичайно сподобався».

  • З тих пір вона почала готувати найрізноманітніші страви з гарбуза, який є надзвичайно корисним та смачним. «Цей чудовий рецепт припав до смаку не тільки мені, а й моїм подругам, а особливо моїй кумі, тому ми його так і назвали – «Рецепт для куми», – додає Ольга.

     Ольга Твердохліб отримує сертифікат на суму 500 грн. на придбання товарів у мережі супермаркетів «Гостинний Дім».

    Нагадуємо, що конкурс триває і тема листопада – «Фист-фуд» (наїдки швидкого приготування на щодень). Детальні умови читайте тут. Чекаємо на Ваші рецепти!

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!