На Прикарпатті за добу трапилось 6 ДТП, загинуло двоє людей

  • Про такі невтішні підсумки доби повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської облдержадміністрації.

    Близько  19.45 год. водій автомобіля “Фіат Сіена “, 1969 р.н., громадянин Туреччини, рухаючись проїзною частиною ділянки дороги в Івано-Франківську по вул. Галицька, в напрямку АС №2, проявив неуважність, в результаті чого допустив наїзд на пішохода, 1960 р.н., який перетинав проїзну частину ділянки дороги по пішохідному переході. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень пішохід госпіталізований у лікувальний заклад.

    Приблизно о 18:50 водій, 1986 р.н., керуючи автомобілем «Фольксваген-Транспортер», в с. Нижній Вербіж, Коломийського району, проявив неуважність та здійснив наїзд на велосипедиста, 1952 р.н., який перетинав проїзну частину дороги зліва направо по ходу руху автомобіля. В результаті дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.

    О 18:30 год. водій, 1986 р.н., керуючи автомобілем “БМВ-525 ТD”, в смт. Печеніжин, Коломийського району,  по вул. Незалежності, вчинив наїзд на пішохода, 1964 р.н., який переходив дорогу зліва на право по ходу руху автомобіля. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці події.

    О 18:30 в м. Коломия по вул. Хмельницького, водій, 1968 р.н., керуючи автомобілем “Fiat-Fiorino”, рухаючись в напрямку вул. Петлюри, не врахувавши дорожню ситуацію, порушив правила дорожнього руху, в результаті чого здійснив наїзд на пішохода, 1962 р.н., в результаті чого останньому були спричинені тілесні ушкодження.  В подальшому водій доставив пішохода до приймального відділення Коломийської ЦРЛ для надання медичної допомоги.

    В м. Надвірна по вул. Грушевського  водій, 1989 р.н., керуючи автомобілем “Рено Кенго”, допустив наїзд на пішохода, 1972 р.н., який раптово вийшов на проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу в безпосередній близькості до автомобіля, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП пішохід із тілесними ушкодженнями доставлений у приймальний покій Надвірнянської ЦРЛ.

    Близько 22.00 год. водій, 1983 р.н.,  керуючи автомобілем “АУДІ – 80”,  в с. Устя, Снятинського району, не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожню ситуацію, не справився з керуванням, з’їхав з проїзної частини дороги ліворуч, де допустив наїзд на металеве огородження. Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою гідравлічних ножиць та бензоріза вивільнили тіло загиблого з пошкодженого автомобіля та відключили клеми акумуляторної батареї.

    Нагадаємо, в Надвірній в квартирі виявили трупи двох пенсіонерок

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!