Поліція ліквідувала міжнародний канал продажу наркотиків з України

  • Правоохоронці ліквідували організоване злочинне наркоугруповання, яке збувало наркотики та психотропи у 20 регіонах України. В ході обшуків у них було вилучено 15 кілограмів  заборонених речовин.

    Зазначається, що члени угруповання налагодили контрабандний канал постачання особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів в особливо великих розмірах. Товар надходив з Китайської Народної Республіки на територію України, Республіки Білорусь та Російської Федерації. Надалі небезпечні речовини збувалися через Інтернет.

    У семи областях України було проведено 15 обшуків, в ході яких правоохоронці вилучили понад 15 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, серед них – особливо небезпечні і нові психотропні речовини. За попередніми оцінками, вартість вилучених речовин становить понад 7 мільйонів гривень. Крім того, були затримані десять членів вказаної групи, у тому числі і її організатор.

    Правоохоронці припускають, що щомісячний обсяг реалізованої наркодилерами «продукції» міг досягати 30 таких відправлень. При цьому наркотики ретельно ховалися в побутові предмети та оргтехніку.

    П’ятьом затриманим учасникам угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. На даний час вони перебувають під вартою.

    aw1

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!