Волонтери з Франківська взяли участь у семінарі, організованому податківцями

  • 26 грудня 2014 року у  форматі відеоселекторного зв’язку з ДФС України відбувся Всеукраїнський семінар-форум «Волонтерська діяльність в Україні». Захід зібрав благодійників та волонтерів з усіх регіонів країни, серед яких були представники громадських організацій, благодійних фондів та волонтерських структур Івано-Франківщини, а також безпосередньо громадяни, які особисто допомагають військовим.

    На семінарі розглянули питання діяльності неприбуткових організацій, подання звітності, сплати податків фізичними особами-волонтерами, порядок ведення реєстру волонтерів та митного оформлення гуманітарної допомоги.

    Топ-темою стало питання ведення реєстру волонтерів антитерористичної операції. Представники громадськості висловились за обмеження доступу до інформації про волонтерів, спрощення обліку доходів і витрат благодійників, а також чітке визначення підстав і порядку проведення перевірок цієї категорії громадян.

    Учасники заходу отримали брошуру з актуальною інформацією про оподаткування волонтерської діяльності, розробленою Державною фіскальною службою України.

    27.12.2014

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!