На Прикарпатті чоловіка засудили за вуличну торгівлю порнографією

  • Нещодавно районний суд виніс вирок у кримінальному провадженні щодо уродженця с. Гвізд Надвірнянського району Івано-Франківської області, який вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 301 КК України (“Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”). Встановлено, що 28 листопада 2014 року приблизно о 17.00 год обвинувачений, вийшовши з власного помешкання, направився на вул. Руднєва м. Надвірна Івано-Франківської області, прихопивши з собою диски з відеозаписами з метою їх збуту.

     

    Прийшовши на вказану вулицю та знайшовши картонну коробку, обвинувачений поклав її біля металевого кіоска, що між магазином «Сузір’я» та будинком № 21/3 вказаної вулиці м. Надвірна. На цю коробку виклав поліетиленовий пакет із дисками з відеозаписами з метою їх збуту, – пише “Надвірнянська правда“. 

     

    Він збув один диск із відеозаписом порнографічного характеру за 35 гривень. У обвинуваченого вилучено й інші DVD- диски.

     

    Відповідно до висновку експерта мистецтвознавчої експертизи, на вилучених носіях містяться файли, які мають ознаки порнографічного характеру.

     

    На судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся, а також ствердив про добровільність укладення угоди про визнання винуватості між ним та прокурором, просив угоду затвердити і призначити йому узгоджену міру покарання. Наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості йому зрозумілі.

     

    Тож суд засудив громадянина і визнав його виннним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.301 КК України, та призначив йому покарання – штраф у розмірі 1700 грн із конфіскацією порнографічної відеопродукції.

     

    14.01.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!