На Бурштинській ТЕС частували пампухами

  • Учора, 14 січня, на ДТЕК Бурштинській ТЕС відзначили уже традиційне свято пампуха. Тут зібралися працівники станції, щоб разом поколядувати, відсвяткувати прийдешній Новий рік та посмакувати свіженькими пампушками.

    памп 9
    «Дуже приємно, що на станції дбають про підтримку різдвяних традицій і уже другий рік поспіль проводять свято пампуха, – розповідає електромонтер ДТЕК Бурштинської ТЕС Ірина Ковальська. – Свято – це завжди приємно, співробітники станції сприймають це на «ура».

    памп 4
    Пампухи дуже смачні, кава – гаряча, а настрій дуже гарний, продовжує жінка. Щороку на станцію приїжджають вертепи, нещодавно колядувати приходили й діти. Традиції спільних святкувань цим не обмежуються: тут також відзначають День вишиванки, традиційне українське вбрання працівники станції одягають й на День Незалежності.

    памп 6
    «Крім того, у нас завжди відбуваються різноманітні цікаві акції, люди радо беруть у них участь. Приміром нещодавно, на свято Миколая, ми з подарунками відвідували центр соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області, розміщений у Медині Галицького району», – зазначає електромонтер.

    памп 3
    Начальник гідротехнічного цеху станції Василь Ступарик, який працює на станції 28 років, розповідає, що традиції святкування у Бурштині відрізняються від того, як святкують на його рідній Снятинщині.
    «У нас зовсім інші традиції святкування. Започаткована тут традиція єднає, гуртує колектив, розвиває любов до культури наших предків, учить того, що не завжди встигають навчити в школах чи вдома», – ділиться досвідом чоловік.

    памп 1
    Щороку на свято Маланки на Бурштинській ТЕС відзначають свято пампуха. Дійство має на меті згуртувати усіх працівників станції, віншувати їх на добро, благополуччя та мир. І почастувати людей смачними пампухами.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!