У Тлумачі створюють громадську раду при райдержадміністрації

  • Рішенням ініціативної групи з підготовки зборів для формування громадської ради при Тлумацькій райдержадміністрації визначено дату їх проведення – 3 березня 2015 року.

    Для формування складу громадської ради при РДА ініціативна група повідомляє про початок прийому заяв від інститутів громадянського суспільства щодо участі в установчих зборах. Перелік документів, які додаються до заяви, визначений типовим положенням про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 (зі змінами).

    Документи приймаються з 2 по 20 лютого 2015 року в інформаційно-аналітичному відділі апарату Тлумацької РДА (2 поверх, каб.11) або надсилаються за адресою: м. Тлумач, вул. Макуха, 12, Тлумацька районна державна адміністрація (каб.11) чи на електронну пошту: vptlum@ukr.net.

    Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: (03479) 2-36-39.

    1.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!