В Івано-Франківську затримали квартирного крадія зі стажем (ФОТО)

  • 40-річний чоловік на Прикарпатті займався своєрідним кримінальним промислом, про що свідчать виявлені у нього під час затримання речі.

     

     

    Як розповів начальник Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Віктор Шкутов, у затриманого вилучили знаряддя вчинення злочинів (цвяхотяг, рукавички та пристосування, з допомогою якого він пошкоджував та відчиняв двері квартир), а також вкрадені речі.


     

     

  •  

    У ході перевірки працівники міліції встановили, що цей мешканець Запоріжжя неодноразово був судимий за скоєння крадіжок та інших майнових злочинів. Він уже певний час перебував у Івано-Франківську і, судячи з усього, встиг обікрасти не одну квартиру в спальних районах обласного центру. Зараз перевіряється його причетність до інших кримінальних правопорушень.


    Варто зазначити, що викрити цього заїжджого зловмисника вдалося завдяки небайдужості мешканців обласного центру. На підозрілу особу звернув увагу житель будинку на вулиці Галицькій, поцікавився намірами чоловіка, а коли той спробував утекти, франківець разом із сином наздогнали його та, попри те, що він чинив спротив, затримали і повідомили правоохоронців.


    3.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!