У Маріуполі франківські міліціонери виявили невідомих, які фотографували важливі об’єкти (ФОТО)

  • Новий зведений загін УМВС України в Івано-Франківській області, який змінив на службі в Маріуполі своїх колег, зі свіжими силами приступив до виконання обов’язків із охорони громадського порядку та припинення протиправних дій. Близько 100 працівників міліції (від дільничних інспекторів до керівників органів внутрішніх справ) патрулюють місто, охороняють особливо важливі об’єкти інфраструктури, та здійснюють контрольно-пропускний режим.

    Черговий «прикарпатський десант» під командуванням підполковника міліції Ігоря Візнюка, начальника Снятинського райвідділу міліції, став надійною підмогою для донецької міліції.

    “Як додаткові сили ми виконуємо різні завдання, які ставить начальник міліції Донецької області В’ячеслав Аброськін. Наш загін залучається там, де це необхідно для підсилення правопорядку”, – повідомив Ігор Степанович.

    Під захистом івано-франківських правоохоронців знаходиться ряд особливо важливих об’єктів Маріуполя, на яких організовано цілодобове чергування. Двічі міліціонери виявляли людей, які фотографували стратегічні об’єкти, що знаходяться під охороною. У період загрози нападу на місто такі дії викликають підозру, у зв’язку з чим за цими фактами проводиться перевірка.

    Не менш ретельно вартові правопорядку контролюють в’їзд та виїзд з Маріуполя на одному з блокпостів.

    “Ми приносимо мирним жителям свої вибачення за тимчасові незручності у зв’язку з перевірками транспорту та багажу, але наразі це необхідний захід, – зазначив командир загону. – Профілактика незаконного поводження зі зброєю або вибухонебезпечними предметами – гарантія безпеки мешканців міста”.

  •  

     

     

    3.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!