Хочеш допомогти солдату – уяви себе на його місці

  • Громадські діячі розповіли про потреби бійців. Ця інформація актуальна для тих, кого мобілізують на Схід, їхніх родин та всіх, хто хоче допомогти.

    Волонтер Вероніка Дичковська радить сім’ям мобілізованих згуртовуватись і самим збирати допомогу для хлопців. Якщо людина хоче допомогти військовим, варто перш за все уявити себе на їхньому місці. Тоді зрозуміти, що саме їм потрібно. Форма військовим видається за уставом, але часто бійці перебувають в таких умовах, що її ніде попрати або вона рветься. Тому варто мати змінний комплект. А ще – мінімум дві пари взуття. Перш ніж  придбати обмундирування й інші речі варто порадитися з волонтерами й тими, хто служив: вони підкажуть, де і що саме купувати або при можливості самі придбають необхідне. Вероніка Дичковська розповідає: нині волонтери шукають водонепроникну тканину, щоб шити пончо для військових.

    Член ГО “Промінь ІФ” зауважує: на Сході постійно потрібні медикаменти. А ще – вологі серветки, продукти харчування, сухі супи, закрутки, свічки, цигарки. На Сході майже нічого зайвим не буде, допомога потрібна постійно. Та найважливіше для кожного бійця – усвідомлення, що його чекають та люблять і він герой для всіх, кого захищає.

    Ірина Федоляк

     

  •  

     Читайте також:

    У зону АТО передадуть два позашляховики

    На Прикарпатті волонтери нагородять найактивніших

    В Івано-Франківську збирають кошти на ремонт техніки для АТО (ФОТО)

    8.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!