В Івано-Франківську затримали вуличних грабіжників

  • Здобиччю знахабнілих нападників були гроші, мобільні телефони, аксесуари та інші особисті речі потерпілих. На сьогодні у правоохоронців достатньо доказів вважати, що зловмисники пограбували п’ятьох іванофранківців.

    Двоє молодиків, мешканців Коломийського району, приїхали до Івано-Франківська цими вихідними. Лиходії винайняли номер в одному з готелів міста, а відтак вийшли на «полювання». Першою постраждала пенсіонерка, у котрої відібрали сумочку. Відтак потерпів студент, в котрого вкрали мобільний телефон та дві тисячі гривень. Наступними жертвами стали перехожий чоловік та дві жінки. Утім, останній грабіж виявився невдалим.

    Грабіжники напали на жінку та намагалися вирвати з її рук сумочку, але з переляку жінка почала голосно кричати. Зловмисники намагалися руками закрити їй рот, але марно. Не на жарт перелякана франківчанка виривалася і щодуху продовжувала кликати на допомогу. Це й врятувало жінку, бо лиходії злякалися та втекли. Потерпіла, не гаючи часу, звернулася до Івано-Франківського МВ УМВС. Отримавши повідомлення про грабіж, а з тим і опис нападників, оперативний черговий передав орієнтування патрульним нарядам. І на одній із вулиць міста працівники ДАІ затримали грабіжників.

    До речі, один із зловмисників ще до свого повноліття встиг познайомитися з життям в ізоляції від суспільства, відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок чужого майна. А незабаром знову повернеться у звичні для нього стіни – за ґрати.

    Дії підозрюваних працівники слідчого підрозділу Івано-Франківського МВ УМВС кваліфікували згідно ч.2 ст.186 ККУ – відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

  • 9.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!